Pénztári közzétételek

Az MNB jogszabályi kötelezettségének eleget téve az Önkéntes Kölcsönös Biztosító Pénztárakról szóló 1993. évi XCVI. törvény és a magánnyugdíjpénztárak beszámolókészítési és könyvvezetési kötelezettségének sajátosságairól szóló 222/2000. (XII.19.) Kormányrendelet hatályos rendelkezései alapján nyilvánosságra hozza az önkéntes nyugdíjpénztárak, az egészségpénztárak, az önsegélyező pénztárak, az egészség- és önsegélyező pénztárak, valamint a magánnyugdíjpénztárak adatait.

 

Az ÉVES BESZÁMOLÓK gombra kattintva az önkéntes nyugdíjpénztárak, az egészségpénztárak, az önsegélyező pénztárak, az egészség- és önsegélyező pénztárak és a magánnyugdíjpénztárak éves beszámolóinak részét képező mérlegek, eredménykimutatások, kiegészítő mellékletek és könyvvizsgálói záradékok találhatók.

 

A KÖZZÉTÉTELEK gombra kattintva az önkéntes nyugdíjpénztárak, az egészségpénztárak, az önsegélyező pénztárak, és az egészség- és önsegélyező pénztárak alapszabályai, az önkéntes nyugdíjpénztárak befektetési politikája és nyilvánosságra hozatallal kapcsolatos dokumentumai találhatók.

 

A honlapon közzétett információk nem az MNB adatait tartalmazzák, azok az egyes pénztárak adatszolgáltatásain alapulnak.

 

ÉVES BESZÁMOLÓ KÖZZÉTÉTELEK